Urządzenia i Akcesoria
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon finely grated zest only½
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only, to taste10 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
2 pinches dried chilli flakesfresh chilli½
-
olive oil60 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
quinoa100 g
-
fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)600 g
-
peppers cut in pieces160 g
-
red onions cut in pieces50 g
-
cucumber cut in pieces120 g
-
feta cheese cut in pieces150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plum tomatoes cut in pieces (2 cm)300 g
-
avocado (150-200 g), sliced1
-
fresh baby spinach, thinly slicedkale thinly sliced100 g
-
pumpkin seeds (opcjonalnie)1 Tbsp
-
dried cranberries (opcjonalnie)2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.7 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
2501.1 kJ /
597.8 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
43.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30 min
Detox Salad
10 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Smoky Couscous Salad
20 min