
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy grog z pomarańczą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
300 g mleka
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao ze skórką pomarańczy, pokrojonej na kawałki
-
10 g białego rumu
-
2 łyżki śmietany, min. 30% tłuszczu do dekoracji
-
1 łyżeczka kakao naturalnego, niesłodzonego do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
325 kcal /
1357 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NAPOJE NA ROZGRZANIE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Nalewka daktylowa
338 godz.
Piwo imbirowe
25 godz. 30 min
Rozgrzewający drink tyrolski
15 min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Grzaniec migdałowy
15 min
Gorąca czekolada z brandy
15 min
Biała sangria z cytrusami
2 godz. 15 min
Czekoladowe affogato
10 min
Gorąca czekolada z kawą
15 min
Gorąca czekolada z kardamonem
15 min
Korzenne mleko daktylowe
20 min
Herbata chai masala
15 min