Urządzenia i Akcesoria
鹽麴豬肉炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
梅花肉 切丁(約1.5公分)200 克
-
鹽麴4 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)50 克
-
四季豆 切丁(約1公分)50 克
-
高湯200 克
-
味醂10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
505.3 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2996.8 kJ /
717 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.8 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan