
Urządzenia i Akcesoria
鹽麴豬肉炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
梅花肉 ,切丁(約1.5公分)200 克
-
鹽麴4 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)50 克
-
四季豆 ,切丁(約1公分)50 克
-
高湯200 克
-
味醂10 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
717 kcal /
2996.8 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
87.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
61.8 g
Sód
505.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan