鹽麴豬肉炊飯
TM5 TM6

鹽麴豬肉炊飯

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 200 克 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
  • 4 茶匙 鹽麴
  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
  • 200 克 高湯
  • 10 克 味醂
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2996.8 kJ / 717 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
87.6 g
Tłuszcz
26.9 g
Tłuszcz nasycony
61.8 g
Błonnik
2.2 g
Sód
505.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy