鹽麴豬肉炊飯

鹽麴豬肉炊飯

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 鹽麴
    4 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 四季豆 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 高湯
    200 克
  • 味醂
    10 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 717 kcal / 2996.8 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 87.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 61.8 g
Sód 505.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...