醡醬炒麵

醡醬炒麵

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

醡醬
  • (川燙用)
    800 克
  • 熟竹筍 ,切丁(1公分)
    250 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 20 克
  • 豬粗絞肉
    250 克
  • 豆干 ,切丁(1公分)
    150 克
  • 毛豆仁 (冷凍或新鮮皆可)
    100 克
  • 辣豆瓣醬
    80 克
  • 甜麵醬
    65 克
  • 米酒
    30 克
  • 2 茶匙
乾拌麵
  • 紅蔥頭
    15 克
  • 15 克
  • 35 克
  • 新鮮豆芽菜
    40 克
  • 油麵 ,剝散
    150 克
  • 小黃瓜 ,切絲
    50 克
  • 白胡椒粉 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 452.1 kcal / 1889.7 kJ
Białko 26.6 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 32.7 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...