
Urządzenia i Akcesoria
醡醬炒麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
醡醬
-
水 (川燙用)800 克
-
熟竹筍 ,切丁(1公分)250 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
豬粗絞肉250 克
-
豆干 ,切丁(1公分)150 克
-
毛豆仁 (冷凍或新鮮皆可)100 克
-
辣豆瓣醬80 克
-
甜麵醬65 克
-
米酒30 克
-
糖2 茶匙
乾拌麵
-
紅蔥頭15 克
-
油15 克
-
水35 克
-
新鮮豆芽菜40 克
-
油麵 ,剝散150 克
-
小黃瓜 ,切絲50 克
-
白胡椒粉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
452.1 kcal /
1889.7 kJ
Białko
26.6 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan