Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 苦茶油
- 15 克 薑 ,切絲
- 250 克 菠菜 ,切段(約5公分)
- 50 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切片
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 326.4 kJ / 78 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4198.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 227.3 mg