甜豌豆炒蝦仁
TM6 TM5

甜豌豆炒蝦仁

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,剝去兩側粗纖維
  • 1 大匙 水
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 60 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
  • 100 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
514.7 kJ / 123 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4184.6 g
Błonnik
3.9 g
Sód
412.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy