Urządzenia i Akcesoria
Mus jabłkowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
400 g jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
20 g wody
-
1 szczypta cynamonu, mielonego (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
0.4 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min
Mus z bananów
10 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20 min
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
1 godz. 10 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Mus owocowy (dla dzieci)
15 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Mus marchewkowo-jabłkowy
25 min