Risotto vegetariano

Risotto vegetariano

4.6 340 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de pimiento rojo en trozos
  • 50 g de pimiento verde en trozos
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de zanahoria en rodajas
  • 100 g de calabacín en rodajas
  • 100 g de guisantes congelados
  • 200 g de arroz de grano redondo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 cucharadita de sal
  • ¼ de cucharadita de colorante alimentario
  • 650 g de agua
  • 200 - 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 811.5 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...