Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

4.8 456 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g

Składniki

  • de dátiles sin hueso cortados por la mitad
    100 g
  • de bebida de soja
    150 g
  • de avellanas tostadas
    125 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
    100 g
  • de aceite de girasol
    15 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1790 kcal / 7490 kJ
Białko 36.1 g
Tłuszcz 138.7 g
Węglowodany 123.4 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 35.7 g
Sód 221.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...