Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

4.8 470 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g

Składniki

  • 100 g de dátiles sin hueso cortados por la mitad
  • 150 g de bebida de soja
  • 125 g de avellanas tostadas
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
  • 15 g aceite de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 221.8 mg
Białko 36.1 g
Kalorie 7490 kJ / 1790 kcal
Tłuszcz 138.7 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 35.7 g
Węglowodany 123.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...