Wersje kompatybilne
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de dátiles sin hueso cortados por la mitad
- 150 g de bebida de soja
- 125 g de avellanas tostadas
- 1 pellizco de sal
- 100 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 15 g de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 7490 kJ / 1790 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 123.4 g
- Tłuszcz
- 138.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.7 g
- Błonnik
- 18.8 g
- Sód
- 221.8 mg
Alternatywne przepisy
Pudin de chía con chocolate
20min
Granola de trigo sarraceno y cacao
2h 45min
Bizcochitos de batata dos chocolates
1 godz.
Granola
45min
Cookies de cacahuete con chips de chocolate
50min
Galletas de semillas con pepitas de chocolate
1 godz. 15 min
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40min
Brownie de batata
1 godz.
Galletas de avena y dátiles
30min
Tortitas integrales con almendra y chocolate
30min
Muffins de mantequilla de cacahuete
45min
Crema de cacao casera
5 min