Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 184 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
  • 1000 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz integral
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
  • 30 g de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.2 g
Kalorie 1504 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 45.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...