Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 178 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de espárragos verdes (600-700 g)
    2 manojos
  • de agua
    1000 g
  • pastilla de caldo
    1
  • de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de arroz integral
    350 g
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mantequilla (en trozos pequeños)
    30 g
  • de queso parmesano rallado
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 359 kcal / 1504 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 45.4 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...