Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc

Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 450 g de chou blanc coupé en lanières (3 cm)
  • 150 g de poireau coupé en tronçons (3 cm)
  • 150 g de poivron, toutes les couleurs coupé en lanières (3 cm)
  • 50 g d'huile d'olive
  • 150 g de filet de porc coupé en dés (2–3 cm)
  • 50 g de lard fumé, en tranches coupé en dés
  • 1380 g d'eau
  • 60 g de sauce de soja
  • 50 g de pousses de soja, en conserve égouttées
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g de pâte sèche, type tagliatelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1943 kJ / 464 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...