Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de chou blanc, coupé en lanières (3 cm)
- 150 g de poireau, coupé en tronçons (3 cm)
- 150 g de poivron, toutes les couleurs, coupé en lanières (3 cm)
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de filet de porc, coupé en dés (2–3 cm)
- 50 g de lard fumé, en tranches, coupé en dés
- 1380 g d'eau
- 60 g de sauce de soja
- 50 g de pousses de soja, en conserve, égouttées
- 1 c. à café de sel
- 500 g de pâte sèche, type tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Émincé à la zurichoise
50min
Hamburger et coleslaw
40min
Goulasch
3h
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Poulet oriental au couscous
45min
Curry vert de poulet
55min
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Stroganoff
45min