Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc

Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc

4.3 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de chou blanc coupé en lanières (3 cm)
    450 g
  • de poireau coupé en tronçons (3 cm)
    150 g
  • de poivron, toutes les couleurs coupé en lanières (3 cm)
    150 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de filet de porc coupé en dés (2–3 cm)
    150 g
  • de lard fumé, en tranches coupé en dés
    50 g
  • d'eau
    1380 g
  • de sauce de soja
    60 g
  • de pousses de soja, en conserve égouttées
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâte sèche, type tagliatelle
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 464 kcal / 1943 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...