Riz aux légumes et à la viande

Riz aux légumes et à la viande

4.0 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de riz à grain long (voir conseil)
    350 g
  • d'eau
    1200 g
  • de lard fumé entrelardé, en fines tranches (2 mm)
    100 g
  • de saucisse de porc fumée séchée et fumée, en fines rondelles (2 mm)
    100 g
  • gousses d'ail
    3
  • de carottes coupées en morceaux
    150 g
  • de gingembre, frais coupé en lamelles
    10 g
  • d'huile neutre par exemple, l'huile de soleil de fleurs
    30 g
  • de côtes de bettes coupées en julienne (2 mm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 653 kcal / 2732 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 73 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...