
Urządzenia i Akcesoria
Pennette safran et crevettes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive extra vierge (à adapter)45 g
-
de vin blanc, sec40 g
-
de crevettes, décortiquées200 g
-
de sel , à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre1 pincée
-
de roquette , déchirée à la main50 g
-
d'eau env.600 g
-
de sel1 c. à café
-
de safran en poudre1 sachet
-
de pâte sèche, type mezze penne350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1891 kJ /
452 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria