Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette

Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette

4.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
    4 - 5 brins
  • de parmesan (opcjonalnie) ou autre, selon les goûts
    20 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    1
  • d'oignons coupés en lanières (3-4 cm)
    20 g
  • de céleri-branche coupé en morceaux (3-4 cm)
    80 g
  • de carottes coupées en morceaux (3-4 cm)
    40 g
  • feuilles de basilic frais lavées et séchées
    3 - 5
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • œufs
    2
  • de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
    400 g
  • d'eau
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de jambon cuit (opcjonalnie)
    1 tranche
    2 tranches de fromage, mi-dur, ou autre, selon les goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 646 kcal / 2704 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...