Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes crues, grillées
- 2 œufs, durs
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'oignons, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 1200 g de hauts de cuisses de poulet, avec peau et os
- 200 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- 1 pincée de filaments de safran
- 1 c. à café de sel
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312 kJ / 553 kcal
- Białko
- 50.62 g
- Węglowodany
- 5.17 g
- Tłuszcz
- 35.92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1j
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Longe de porc accompagnée de purée
1j 30 menit
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 Min
Boeuf Stroganoff
45 Min
Poulet au poivron rouge
1 godz. 5 min
Crevettes au curry
35 Min
Poulet citron
50 menit
Cornettes à la viande hachée
30 min