Tagliolini à la courge

Tagliolini à la courge

4.7 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g
  • de légumes variés (céleri branche, carottes et oignons), en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de viande de bœuf hachée
    400 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 pincée
  • de tagliolini
    320 g
  • de vin blanc, sec
    60 g
  • d'oignon en morceaux (2-3 cm)
    50 g
  • de speck tyrolien en dés (1-2 cm)
    100 g
    100 g de lardons, (1-2 cm)
  • de chair de potiron épluché et préparé, en morceaux (2-3 cm)
    800 g
  • de beurre
    10 g
  • de mozzarella de lait vache, en morceaux (2-3 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 433 kcal / 1811 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...