Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de légumes variés (céleri branche, carottes et oignons), en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 320 g de tagliolini
- 60 g de vin blanc, sec
- 50 g d'oignon, en morceaux (2-3 cm)
-
100
g de speck tyrolien, en dés (1-2 cm)
lub 100 g de lardons (1-2 cm) - 800 g de chair de potiron, épluché et préparé, en morceaux (2-3 cm)
- 10 g de beurre
- 250 g de mozzarella de lait vache, en morceaux (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto aux poivrons
35 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Risotto à la courge
35 Min