Cassolette de poulet et de lard

Cassolette de poulet et de lard

3.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions

Składniki

Poulet
  • de pain, de la veille
    150 g
  • de persil frais
    15 g
  • de fromage, demi-dur (ex. Edam)
    150 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • gousses d'ail
    2
  • de filet de poitrine de poulet, avec ou sans peau en morceaux (3-4 cm)
    800 g
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de miel
    20 g
  • de moutarde
    20 g
Sauce et assemblage
  • de lait
    1000 g
  • de farine blanche
    100 g
  • de beurre
    40 g
  • citron le jus uniquement
    1
  • de poudre de paprika
    1 c. à café
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 pincée
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de lard, dégraissé en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 63 kcal / 265 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...