
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de chocolat noir à pâtisser à 60% de cacao, cassé en carrés
- 200 g de beurre coupé en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 80 g de biscuits roses de Reims cassés grossièrement en morceaux
- 40 g de biscuits au beurre, type petits-beurre cassés grossièrement en morceaux
- 125 g de fruits secs variés colorés de préférence (fraises, canneberges, amandes, pistaches non salées)
- 4 c. à soupe de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161 kcal / 667 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 11 g