Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait de coco
- 200 g de lait concentré sucré
- 40 g de jus de citron vert
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1292.7 kJ / 310.3 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Crème au praliné
2u. 20min
Semoule au lait d'amande
2h 15 min.
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Semoule au chocolat
50min
Petits gâteaux de semoule à la framboise
25min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Crème au café
2h 30min