Pannacotta au melon
TM31 TM5 TM6

Pannacotta au melon

3.3 (23 oceny)

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée
  • 50 g de sucre en poudre
  • 250 g de lait demi-écrémé
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de chair de melon
  • 40 g d'amandes effilées, torréfiées à sec

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
770 kJ / 184 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy