Pannacotta au melon

Pannacotta au melon

3.2 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée non traitée
  • 50 g de sucre en poudre
  • 250 g de lait demi-écrémé
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de chair de melon
  • 40 g d'amandes effilées torréfiées à sec

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.9 g
Kalorie 770 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...