Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
TM5 TM31 TM6

Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

3.6 (14 ocen)

Składniki

  • 60 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de champagne
  • 4 jaunes d'œufs
  • 8 biscuits roses de Reims (mini)
  • 3 c. à soupe de sucre roux
  • 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2240 kJ / 537.8 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy