Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de biscuits roses de Reims
- 300 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 268 kJ / 64.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Crème au praliné
2h 20min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10 min
Sorbet Tagada
12h 25min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Les croustouilles
20 min
Minicookies aux guimauves
55min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crème au lait de coco
15min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min