Urządzenia i Akcesoria
Les palets roses de Jeanne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 pièces
Składniki
-
60 g de biscuits roses de Reims
-
300 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
0.8 g
Kalorie
268 kJ /
64.1 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Les croustouilles
20 Min
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Pastador aux speculoos
20 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Clafoutis poulet-champignon
1 Std.
Moelleux au mascarpone et caramel
35 Min
Gratin d'abricots au pralin
30 Min
Les financiers aux canneberges
35 Min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min