Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 6 kiwis, épluchés
- 20 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de yaourt au citron
3h 20 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Gratins à la banane
35 Min
Mousse à l'abricot
2j
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Pannacottas after eight
5h 35 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Mousse de fraise
4h 15 min
Mousse aux pommes
40 min