Farfalle risottate con verdure e provolone

Farfalle risottate con verdure e provolone

4.3 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di carote a dadini (circa 1 cm)
  • 100 g di zucca a dadini (circa 1 cm)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo farfalle
  • 100 g di Provolone a cubetti (1 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.3 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...