
Urządzenia i Akcesoria
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
orzechów laskowych60 g
-
mleka225 g
-
wody200 g
-
siemienia lnianego1 łyżeczka
-
łusek babki płesznik (psyllium)1 łyżeczka
-
kakao rozpuszczalnego słodzonego10 g
-
płatków ryżowych80 g
-
kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)40 g
-
borówki, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
589 kcal /
2463 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
56 g
Błonnik
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE ŚNIADANIE
10 Przepisów
Polska
Polska