Ryżanka czekoladowo-orzechowa

Ryżanka czekoladowo-orzechowa

4.1 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje

Składniki

  • orzechów laskowych
    60 g
  • mleka
    225 g
  • wody
    200 g
  • siemienia lnianego
    1 łyżeczka
  • łusek babki płesznik (psyllium)
    1 łyżeczka
  • kakao rozpuszczalnego słodzonego
    10 g
  • płatków ryżowych
    80 g
  • kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
    40 g
  • borówki, świeże do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 589 kcal / 2463 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...