Urządzenia i Akcesoria
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
100 g kaszy orkiszowej, perłowej
-
330 g mleka (patrz wskazówka)
-
½ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
100 g banana dojrzałego, pokrojonego na kawałki
-
100 g gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
77.5 mg
Białko
14 g
Kalorie
14779.5 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
40 min
Siemianka
20 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20 min
Owsianka migdałowa z żurawiną
20 min
Owsianka z marchewką i daktylami
20 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min
Owsianka na złotym mleku
15 min
Owsianka daktylowa
15 min
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 godz. 10 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Owsianka kokosowa z malinami i borówkami
20 min