
Urządzenia i Akcesoria
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
kaszy orkiszowej, perłowej100 g
-
mleka (patrz wskazówka)330 g
-
kardamonu, mielonego½ łyżeczki
-
banana dojrzałego, pokrojonego na kawałki100 g
-
gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
353 kcal /
14779.5 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
77.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Siemianka
20 min
Mus z awokado
20 min
Smoothie bowl z malinami i nasionami chia
10 min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Jogurt matcha z granolą i grejpfrutem
35 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Owsianka daktylowa
15 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min