Urządzenia i Akcesoria
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
100 g kaszy orkiszowej, perłowej
-
330 g mleka (patrz wskazówka)
-
½ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
100 g banana dojrzałego, pokrojonego na kawałki
-
100 g gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
77.5 mg
Białko
14 g
Kalorie
14779.5 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 godz. 10 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Zielona owsianka
30 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min
Owsianka daktylowa
15 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min