
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 75 g d'eau froide
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 500 g de lait demi-écrémé
- 500 g d'échalotes coupées en deux
- 30 g de beurre salé
- 3 pommes Golden coupées en dés
- 1 c. à soupe rase de miel
- 100 - 120 g de fromage de chèvre en bûche bien affiné, coupé en morceaux
- 2 pincées de thym déshydraté
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 514 kcal / 2143 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 45 g
- Błonnik
- 5 g