Gratin de poireaux au maquereau fumé

Gratin de poireaux au maquereau fumé

4.1 48 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    70 g
  • de poireaux coupés en tronçons
    800 g
  • d'eau
    400 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de pommes de terre coupées en cubes
    600 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de maquereaux fumés
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350.3 kcal / 1466.8 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...