Gratin de poireaux au maquereau fumé

Gratin de poireaux au maquereau fumé

4.1 49 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 70 g d'emmental coupé en morceaux
  • 800 g de poireaux coupés en tronçons
  • 400 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 600 g de pommes de terre coupées en cubes
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 300 g de maquereaux fumés
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.8 g
Kalorie 1466.8 kJ / 350.3 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...