Pannacottas langoustines et pamplemousse

Pannacottas langoustines et pamplemousse

4.0 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 30 g d'échalote (1 grosse)
  • 50 g de tranches de bacon
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 queues de langoustine crues et décortiquées
  • 1 pamplemousse rose coupé en dés
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 877 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...