Huîtres farcies à la fondue de poireau

Huîtres farcies à la fondue de poireau

3.8 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 12 huîtres creuses (grosses)
  • 200 g de poireaux coupés en tronçons
  • 20 g de beurre doux
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de vinaigre balsamique blanc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.1 g
Kalorie 101 kJ / 24 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...