Huîtres farcies à la fondue de poireau

Huîtres farcies à la fondue de poireau

3.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • huîtres creuses (grosses)
    12
  • de poireaux coupés en tronçons
    200 g
  • de beurre doux
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de vinaigre balsamique blanc
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 24 kcal / 101 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...