Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco

Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco

3.7 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • citron vert non traité, jus et zeste
    1
  • avocat bien mûr (200-230 g de chair)
    1
  • de crème de coco
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de sauce au piment, type Tabasco® à ajuster en fonction des goûts
    2 gouttes
  • de chair de crabe frais émiettée
    250 - 300 g
  • d'ananas frais coupé en dés
    200 g
  • pamplemousse rose détaillé en suprêmes
    1
  • de coriandre fraîche pour la finition
    feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 186 kcal / 776 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...