Gratin fraise-rhubarbe
TM5 TM31 TM6

Gratin fraise-rhubarbe

3.9 (30 ocen)

Składniki

La compote rhubarbe-fraise

  • 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (1 cm env.)
  • 50 g de sucre roux
  • 50 g de jus d'orange
  • 300 g de fraises, coupées en deux ou en quatre

La crème

  • 150 g de lait
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 2 œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 50 g de cassonade

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
610.5 kJ / 152.8 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy