Gratin fraise-rhubarbe

Gratin fraise-rhubarbe

3.9 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

La compote rhubarbe-fraise
  • de rhubarbe épluchée et coupée en tronçons (1 cm env.)
    500 g
  • de sucre roux
    50 g
  • de jus d'orange
    50 g
  • de fraises coupées en deux ou en quatre
    300 g
La crème
  • de lait
    150 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de cassonade
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152.8 kcal / 610.5 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...