Urządzenia i Akcesoria
Piadina sfogliata (1 porzione)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porzione
Składniki
-
100 g di farina tipo 00
-
45 g di latte parzialmente scremato
-
1 pizzico di sale
-
15 g olio extravergine di oliva
-
15 g di burro fuso
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
25.8 g
Kalorie
4439 kJ /
1061 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Węglowodany
172.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® tutto per te
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Piadina romagnola
40 min
Crostini dorati
4 godz. 30 min
Piadina integrale farcita
40 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pane bianco
3 godz.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Burger buns
4 godz. 40 min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min