Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)

Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)

3.7 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Crêpes
  • 300 g di latte
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di farina di riso
  • 60 g di burro + q.b.
Farcitura
  • 3 spicchi di aglio
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
  • 40 g di burro salato
    40 g di burro
  • 500 g di frutti di mare misti surgelati
  • 30 g di panna acida

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 353 kcal / 1469 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...