Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Variegatura
- 80 g di caffè ristretto
- 10 g di Rum
- 30 g di cacao amaro in polvere
Crema al mascarpone
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
- 80 g di biscotti savoiardi a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
Alternatywne przepisy
Gelato allo yogurt
10h 20 min
Gelato cioccolato e menta
10h 25min
Gelato allo zabaione
10h 20 min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato al gianduia
10h 20 min
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20 min
Coppetta al caffè
2h 15min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20 min
Gelato al torrone
10h 20 min
Spagnola
10h 20 min
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato al limone
8h 20 min