Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di zucchero di canna
- 3 uova
- 220 g di farina di riso
- 125 g di yogurt alla vaniglia
- 100 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 50 g di farina di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- zucchero a velo, a piacere
- fragole, pulite e a fette, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin al cacao (senza glutine)
50 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50 Min
Muffin al limone (senza glutine)
1 Std. 15 Min