Urządzenia i Akcesoria
Pizza New York style
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 fette
Składniki
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
20 g olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
200 g di passata di pomodoro
-
1 pizzico di sale
-
origano secco
-
200 g di mozzarella a dadini
-
foglie di basilico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
619.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1152.7 kJ /
275.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 Std. 20 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Pizza con salame piccante
2 Std.
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min