Pizza romana bianca

4.7 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Biga
  • 1400 g di acqua
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina integrale
  • 150 g di farina manitoba W300
  • 30 g di succo di limone
Impasto della pizza
  • 400 g di farina tipo 0 W180
  • 1480 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone
  • acqua (opcjonalnie) q.b. sino a raggiungere 250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 646.3 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 1644.3 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 75.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...