Pizza romana  bianca

Pizza romana bianca

4.7 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Biga
  • di acqua
    1400 g
  • di lievito di birra fresco
    3 g
  • di farina integrale
    100 g
  • di farina manitoba W300
    150 g
  • di succo di limone
    30 g
Impasto della pizza
  • di farina tipo 0 W180
    400 g
  • di acqua
    1480 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di succo di limone
    30 g
  • acqua (opcjonalnie) q.b. sino a raggiungere 250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 393 kcal / 1644.3 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 75.5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 646.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...