Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 20 g di fecola di patate
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 500 g di latte intero
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolata calda al caffè
15 min
Cioccolata alla gianduia
15 min
Cioccolata calda
10 min
Cioccolata chai
25 Min
Cioccolata bianca
15 min
Cioccolata calda al cardamomo
15 min
Cioccolata bianca calda ai pistacchi
15 min
Cioccolata all'amaretto
20 min
Cioccolata calda con marshmallow
15 min
Cioccolata calda all'anice stellato
20 min
Cioccolata calda alla cannella
15 min
Cioccolata calda fondente con nocciole
15 min