Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura

Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura

4.6 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 vasetti

Składniki

  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 260 g di zucchine a rondelle (0.5 cm) grigliate
  • 40 g di pangrattato
  • 4 pizzichi di sale
  • 160 g di tacchino arrosto a fette
  • 120 g di mozzarella per pizza a fette
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 4 pizzichi di origano secco
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 16.3 g
Kalorie 1305 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...