Ponte dei sospiri

Ponte dei sospiri

4.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 500 g di patate viola pelate e a fettine
  • 350 g di patate a pasta gialla pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
  • 1 porro la parte bianca a rondelle
  • 3 pizzichi di sale
  • 200 g di baccalà (2 medaglioni)
  • 500 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
  • germogli misti colorati

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 30.8 g
Kalorie 3012 kJ / 720 kcal
Tłuszcz 30.3 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 77.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...