Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 77.6 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Tartare al salmone
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà alla mediterranea
1 godz. 30 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1u. 10min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min