Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
lub 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2 Std.
Patate Sottovuoto
2 Std.
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Contorno di melanzane sottovuoto
40min