Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
lub 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1小时 35 分钟
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Asparagi sottovuoto
50min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1小时
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min