Pesce spada bardato  al finocchietto sottovuoto

Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto

4.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pesce spada bardato sottovuoto
  • 10 fette di lardo (lunghezza 20 cm e spessore 3-4 mm)
  • 1 mazzetto di finocchietto selvatico fresco
  • 300 g di tranci di pesce spada (2 pezzi)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Contorno di finocchi croccanti
  • 200 g di finocchi puliti e in quarti
  • 15 olive taggiasche denocciolate
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • olive taggiasche denocciolate, a piacere
  • finocchietto selvatico fresco, a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 256 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 1481.3 kJ / 353.8 kcal
Tłuszcz 29.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...