Fusilli alle zucchine in vasocottura

Fusilli alle zucchine in vasocottura

3.9 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 vasetti

Składniki

  • 40 g di provola piccante a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di pancetta a cubetti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 1 pizzico di curry in polvere
  • 160 g di pasta secca tipo fusilli
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 9.7 g
Kalorie 1171 kJ / 280 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...