Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi

Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Tartare
  • 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
  • 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
  • 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
  • 20 g di salsa di soia
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
  • ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
  • ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20.7 g
Kalorie 883 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...