
Urządzenia i Akcesoria
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux100 g
-
de pignons de pin100 g
-
de raisins secs200 g
-
clous de girofle5
-
d'eau1000 g
-
de riz rond blanc, spécial dessert450 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de cannelle en poudre1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
393.6 kcal /
1657.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja