Crumble au foie gras

Crumble au foie gras

4.2 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Le crumble
  • 25 g de beurre demi-sel
  • 25 g de noisettes en poudre
  • 25 g de farine de blé
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices
Les fruits
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 400 g de pommes et de poires, en petits cubes
  • 2 étoiles de badiane
Le dressage
  • 100 g de foie gras de canard mi-cuit en cubes
  • quelques feuilles de persil frais ou jeunes pousses (shiso, épinards...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 1411 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...