Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic

Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic

4.6 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

La crème au basilic
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 brins de basilic frais équeutés
Le crumble
  • 60 g de farine de blé
  • 60 g de cassonade
  • 60 g de beurre coupé en morceaux
  • 60 g d'amandes en poudre
  • 800 g de pommes coupées en morceaux
  • 250 g de fraises coupées en deux
  • 30 g de sucre glace maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.2 g
Kalorie 1624.3 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...