Wersje kompatybilne
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au basilic
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 brins de basilic frais, équeutés
Le crumble
- 60 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'amandes en poudre
- 800 g de pommes, coupées en morceaux
- 250 g de fraises, coupées en deux
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.3 kJ / 388 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Crumble de figues à la noisette
45min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Crumble poire-chocolat
55min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 Min
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 Std. 50 Min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45min