Bouchées aux saint-jacques

Bouchées aux saint-jacques

2.8 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

Le pâte à crumble
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 20 g de graines de sésame
Le sabayon au citron
  • 2 jaunes d'œufs
  • 25 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 25 g de beurre froid, coupé en parcelles et 5 g pour la poêle
  • 5 g d'huile d'olive
  • 6 noix de saint-jacques moyennes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.5 g
Kalorie 2827 kJ / 681.5 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...