Mille-feuille de saumon fumé

Mille-feuille de saumon fumé

4.7 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 parts

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    6
  • de saumon fumé coupé en tranches très fines
    500 g
  • d'eau
    120 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • d'aneth déshydraté
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
  • de fromage frais type Philadelphia
    200 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 183 kcal / 764 kJ
Białko 14.41 g
Tłuszcz 13.62 g
Węglowodany 0.65 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...