
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de saumon fumé coupé en tranches très fines
- 120 g d'eau
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de jus de citron
-
1
c. à soupe d'aneth déshydraté
lub 1 c. à soupe d'aneth frais ciselé - 200 g de fromage frais type Philadelphia
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 183 kcal / 764 kJ
- Białko
- 14.41 g
- Tłuszcz
- 13.62 g
- Węglowodany
- 0.65 g
- Błonnik
- 0 g